Bekijk hier enkele van onze uitgevoerde projecten.

Charles de Gaulle Airport

Op de luchthaven van Charles de Gaulle Airport in Parijs hebben we in opdracht van Star Alliance, diverse ruimtes, waaronder de business lounge, voorzien van nieuwe vloeren.

Corendon Plaza Hotel

Voor het nieuwe Corendon Plaza Hotel hebben we van Corendon de opdracht gekregen om de vloeren en gordijnen te verzorgen. Voor de vloeren is gebruikt gemaakt van tapijt.

Corendon Apartments

De Corendon Apartments zijn speciaal ontwikkeld voor klanten die een langere tijd hier willen verblijven. Als een echte sfeervolle huiskamer zijn de appartementen ingericht.

Pennemes Zaandam

Voor Stichting Hervormd Centrum Pennemes in Zaandam heeft Maxima diverse ruimtes voorzien van nieuwe vloeren. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van tapijt en PVC.

Grand Hotel Gooiland ****

Grand Hotel Gooiland in Hilversum hebben wij voorzien van nieuwe vloeren in alle kamers en gemeenschappelijke ruimtes. We hebben hierbij gebruik gemaakt van een zeer mooie soort Marmoleum.

Thunnissen Bouw

Het hoofdkantoor van Thunnissen Bouw hebben wij voorzien van nieuwe vloeren. Er is hier gebruik gemaakt van zeer duurzame en slijtvaste PVC vloeren.

Credit Europe Bank

In Amsterdam hebben wij diverse etages van Credit Europe Bank voorzien van nieuwe PVC vloeren. Hierbij is gebruikt gemaakt van een zeer zware projectkwaliteit.

Hoofdkantoor Corendon

Van reisbureau Corendon hebben we een mooie opdracht gekregen om diverse verdiepingen van hun hoofdkantoor te voorzien van nieuwe vloeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tapijttegels.

Poortwachter Haarlem

Voor het nieuwbouw project De Poortwachter in Haarlem Zuid voorzien wij 40 appartementen van een pvc vloer, plinten en keramische tegels.

HMS Host Schiphol

Voor HMS Host op Schiphol hebben wij diverse bedrijfsruimtes voorzien van nieuwe vloeren. Hierbij is gekozen voor PVC vloeren en tapijttegels van zeer duurzame kwaliteit.

De Hafakker Noordwijkerhout

Voor De Hafakker in Noordwijkerhout voorzien wij op dit moment drie splinternieuwe gebouwen voor woonzorg van duurzame marmoleum vloeren.

College Hotel Amsterdam

Voor het prachtige boetiek hotel, The College Hotel in Amsterdam, hebben wij de houten vloeren gerenoveerd, de ruimtes met vloerbedekking voorzien van een nieuwe hoogwaardige tapijt en nieuwe gordijnen.

Zorgbalans Velsen

Voor Zorgbalans hebben wij de locatie De Schulpen in Velsen-Noord voorzien van nieuwe vloeren. Deels is dit gedaan met nieuw zeer slijtvast tapijt en deels met prachtige pvc stroken gelijmd op de ondervloer.

Corendon Vitality Hotel

Voor het nieuwe Corendon Vitality Hotel in Amsterdam gaat Maxima Projectstoffering de hotelkamers en openbare ruimtes voorzien van vloeren en raamdecoratie.

Rabobank Zaandam

De Rabobank Saentoren in Zaandam hebben we voorzien van een compleet nieuwe vloer. Hiervoor is gebruik gemaakt van een projectkwaliteit in de vorm van tapijttegels.

Bibliotheek Hillegom

Voor de bibliotheek in Hillegom is de gehele oude vloerbedekking verwijderd en vervangen door een mooie, moderne en zeer slijtvaste pvc vloer.

KSH Hoofddorp

Voor de Katholieke Scholengemeenschap in Hoofddorp hebben we de klaslokalen en openbare ruimtes voorzien van een prachtig nieuwe vloer waarbij marmoleum gebruikt is.

Wencor Aircraft Parts

Voor het bedrijf Wendor / Dixie Aircraft Parts hebben we de opslagruimte van producten voorzien van een nieuwe vloer. Hiervoor is een project pvc vloer gebruikt.

Bentley Showroom

Een prachtige pvc vloer in een showroom van Bentley. Maxima projectstoffering heeft deze vloer gerealiseerd tot grote tevredenheid van de klant.

Makelaar Bloemendaal

Voor Van der Schaaf en Kooymans Makelaars en Taxateurs hebben we de kantoorruimte voorzien van nieuw tapijt. Bekijk hier het resultaat.

Fairexx Logistics

Voor Fairexx Logistics hebben we de kantoren en gemeenschappelijke ruimtes voorzien van een nieuwe vloer. Hierbij is gebruik gemaakt van pvc vloeren.

Sportschool Jordansports

Voor sportschool Jordansports in Haarlem hebben we de algemene ruimte voorzien van een nieuwe vloer. Hierbij hebben we gebruikt gemaakt van een Podium Pro pvc vloer.

Basisschool Baken

Voor Basisschool Baken in Purmerend hebben we de lokalen en gemeenschappelijke ruimtes voorzien van marmoleum. Ook de grote aula trap hebben we voorzien van Marmoleum.

Total Energy Solutions

Voor Total Energy Solutions Bv in Velserbroek hebben we diverse ruimtes en verdiepingen voorzien van nieuw tapijt. Hiervoor is gebruik gemaakt van Desso tapijttegels.

Gemeentehuis Velsen

Voor de gemeente Velsen hebben wij in het gemeentehuis de werkruimtes, de centrale hal en de keuken voorzien van nieuw tapijt en pvc stroken.

Rechtspraak Utrecht

Voor Rechtspraak in Utrecht hebben wij diverse verdiepingen voorzien van nieuw tapijt, tapijttegels, marmoleum, gordijnen en raamfolie.

Basisschool ijmuiden

Voor basisschool Kompas in IJmuiden zijn alle gangen en de centrale hal voorzien van een nieuwe vloer waarbij gebruik is gemaakt van marmoleum.

Basisschool Ransdorp

Voor basisschool Weidevogels in Ransdorp zijn de gangen, lokalen en trappen voorzien van een nieuwe vloer. Hierbij is marmoleum gebruikt.

Kantoorgebouw ijmuiden

Maxima Projectstoffering heeft een groot kantoorgebouw in IJmuiden voorzien van een nieuwe geëgaliseerde vloer en kamerbreed en zeer duurzaam projecttapijt.

Sportschool De Fitfabriek

Sportschool De Fitfabriek in Haarlem hebben wij voorzien van een projectkwaliteit pvc vloer. Deze pvc vloer zal dienen als sportvloer voor het geven van groepslessen

Basisschool De Wilgenhoek

Marmoleum, buitenzonwering en traprenovatie zijn de vernieuwingen aan de binnen en buitenzijde van Basisschool De Wilgenhoek.

Traprenovatie

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij ook traprenovaties uitgevoerd waarbij de trappen zijn voorzien van nieuw tapijt, laminaat, marmoleum, pvc of traplopers.

Stichting Raphael Haarlem

Voor De Raphaelstichting in Haarlem hebben wij een nieuwe vloer gelegd in de openbare ruimtes. Hierbij is gebruik gemaakt van Marmoleum.

Fris Vastgoed Amsterdam

Voor het nieuwe kantoor van Fris Vastgoed Amsterdam heeft Maxima Projectstoffering het gehele pand voorzien van nieuwe vloeren. Hierbij hebben wij tapijt en Pvc vloeren gebruikt.

Kunstgras Haarlem

In Haarlem hebben we een tuin van een particulier voorzien van kunstgras. Het kunstgras is helemaal op maat ingesneden in de vorm van de tuin en bestaat uit 1 stuk.
TOP