Floorfixx

by / woensdag, 07 juni 2017 / Published in Uncategorized

Floorfixx
Estillon introduceert de ondervloerenrange onder één naam: Floorfixx, met daarin de volgende producten: Floorfixx regular, Floorfixx smart, Floorfixx comfort en Floorfixx fini. Deze ondervloerenrange biedt u de oplossing voor als uw klant weinig tijd heeft voor het laten plaatsen van een nieuwe vloer.

De Floorfixx ondervloeren creëren snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer met behulp van het zogenoemde sandwichsysteem en interactieve lijm. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. Ook isoleren de Floorfixx ondervloeren contactgeluid en voldoen deze ondervloeren aan de door de VvE gestelde 10dB norm.

De ondervloeren Floorfixx regular en Floorfixx comfort zijn een systeemvloer. De Floorfixx comfort is geschikt voor zwaarder projectmatig gebruik en voor toepassing van lamelparket, welke zonder problemen op Floorfixx comfort kan worden gelijmd.

De Floorfixx smart en Floorfixx fini hebben dankzij de brede liplas verbindingen de juiste stabiliteit en de juiste verbindingen. Floorfixx fini is ook geschikt voor PVC-click vloeren. Met deze ondervloeren kunt u 30% sneller een vloer egaliseren.

TOP